Thuis

Frclink Technology (Shenzhen) Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Van de Frclinktechnologie (Shenzhen) Co., Ltd, dat in 2017 wordt gevestigd, specialiseert zichinslimmewearableproductenzoals slimme horloges, slimme armbanden en geschiktheidsbanden. Wij hebben opstelling onze eigen behulpzame fabriek in Shenzhen.

 

Wij hebben geconcentreerd ons op „sporten & gezondheid“. Wij integreren ontwerp, innovatie, onderzoek & ontwikkeling, productie en verkoop in één en hebben ook opstellingsr&d centra in China en Japan, een Algoritmelaboratorium en Sporten & het Laboratorium van het Gezondheidsbeheer.

 

Onze producten hebben een reeks certificaten zoals Ce, FCC, RoHS, Bereik, kc, PAHS, FCC, IC, SGS, CNAS, CQC, Bluetooth, UL en honderden intellectuele eigendomoctrooien overgegaan.


Wij kweken zich het vernieuwen en snel, constant het ontwikkelen. Aan het eind van 2019, hebben onze zaken meer dan 40 landen en gebieden rond de wereld omvat. Wij hebben sommige globale top 500 ondernemingen gediend. Momenteel, heeft het aantal van onze globale gebruikers meer dan 10 miljoen bereikt.

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Het bedrijf werd opgericht in 2017 en vestigde eigen fabriek in 2018.
 

In enkel 2 jaar, hebben wij het vertrouwen en het lof van klanten met onze productontwerp, kwaliteit, professioneel R&D-team en professionele naverkoopdienst gewonnen.
 

In 2019, zijn onze producten verkocht aan meer dan 40 landen en gebieden rond de wereld. De totale verkoop van slimme horloges en slimme armbanden bereikte 10.000.000 PCs.
 

In de toekomst, zijn wij er stellig van overtuigd dat er een grotere doorbraak zal zijn.

Frclink Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Frclink Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Frclink Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : OEM/ODM

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 8,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 70% - 80%